3C på CNN intervju i forbindelse med Nobelprisvinnerne Malala og Kailash

76-2bec77e8798b450e1f559ab4b53d11ea

Onsdag 10. desember var klasse 3C på CNN-intervjuet med fredsprisvinnerene Malala Yousafzai og Kailash Satyarthi.

Dette var noe klassen hadde sett frem til lenge, og møtet med fredsprisvinnerene var både overveldende og helt fantastisk! Etter en hyggelig middag på Peppes Pizza, tok klassen sine plasser i Rådhuset, og etter intervjuet var noen av elevene så heldige å få møte Christiane Amanpour, som intervjuet de to vinnerene. Årets vinnere kjemper begge for barns og jenters rett til utdanning, og det var svært inspirerende og motiverende og høre deres historier og mål for fremtiden. Tusen takk til Judy som ordnet det slik at klassen fikk delta på det enestående intervjuet, med to mennesker som har preget, og vil prege verdens fremtid!