Åpen Dag 21 januar fra 12.00 – 18.00.

apen-dag

Oslo Private Gymnasium inviterer alle interesserte til Åpen Dag den 21.januar. Vi åpner dørene klokken 12.00 og holder det gående til klokken 18.00.

På denne dagen vil vi vise fram skolen vår til alle som er interesserte i å søke hos oss. Det vil bli en rekke interessante arrangementer. Blant annet vil det foregå spennende eksperimenter på skolens laboratorium, det vil bli vist film og bilder fra våre studiereiser, holdt foredrag om vårt undervisnings- og læringskonsept og så videre.

Dere vil få møte både lærere, elever og administrasjon.

Sett av dagen – og vi ønsker alle hjertelig velkommen til oss.