Bedriftsbesøk – Økonomiklassen på Oslo Børs

175-6af9c777b79509e81718ccb2ce48c272

For å sprite opp opplæringen hender det at klassene på OPG får mulighet til kunnskap direkte fra kilden, og hva er vel mer naturlig enn å ta en tur til Oslo Børs i de disse turbulente tider når man studerer økonomi?

Klasse 2B møtte spent opp til forelesning og omvisning og var svært fornøyde med begge deler. Her var det mye konkretisering av innlært kunnskap – og ikke minst spennende å få oppleve Børsen på nært hold!