Besøk av prest i 3C – religion og etikk

prest-fullsize

Fredag 11.11 var vi så heldige å få besøk fra en prest i religionstimene. Det var en av klassens elever som hadde kontaktet ham, og Olaf Kind stilte mer enn gjerne opp med både foredrag og svar på de mange spørsmål elevene hadde om alt fra Noahs Ark til kirkens syn på homofile og lesbiske.

Olaf Kinn er en ung, klok, sympatisk og kunnskapsrik prest. Han skapte et enormt engasjement hos elevene og vi lærte mye i løpet av dobbelttimen han var hos oss. En svært god måte å lære pensum på – og en svært god måte å kombinere teori med faktiske mennesker som forholder seg til kristendommen og tvil og tro hver eneste dag.