Besøk av Margot – kristen brasilianer med en sterk historie

margot4

Onsdag 23.12 hadde vi gleden av å få besøk av et menneske med en helt spesiell historie hun ønsket å dele med oss. Hun ble utsatt for en tragisk ulykke for 16 år siden, og  i det hun holdt på å dø, fikk hun en visjon av Gud om at hun skulle være på jorden litt lengere. Nå dedikerer hun livet sitt til å hjelpe andre og å snakke om sitt forhold til kristendommen. En god måte å lære religion og etikk på. Elevene hadde selvfølgelig mange spørsmål til Margot.