Ekstra hjelp før halvårsprøver i matematikk

74-b42d26636417e5e2782d45ae5287f026

OPG ønsker å støtte våre elever så mye som mulig i alle fag før tentamen setter inn for fullt.Derfor har vi også sørget for at det er egne fagdager i forkant av de tyngste tentamensfagene. Det er tydelige tilbakemeldinger på at det trengs ekstra hjelp i matematikk. Derfor tilbyr vi nå ekstra hjelp og opplæring i matematikk utover fagdagene på alle trinn og på alle nivå.

Det vil bli tilbud om ekstra leksehjelp onsdag den 3.12 og en ekstra time torsdag den 4.12. Matematikklærer Robert Nielsen er på plass begge dager fra 14.45 – 17.00, så her er det bare å ta med serg problemene og møte. Det vil i tillegg bli vanlig leksehjelp på torsdag den 11.12. 3A vil få tilbud om ekstra fysikk etter avtale med faglærer. Dersom det er mer behov arrangerer vi ekstra leksehjelp også i neste uke.