Flotte resultater for OPG i Abelkonkurransen

IMG_3159

Det er blitt en tradisjon at OPGs elever deltar på Abelkonkurransen. Dette er altså en matematikkkonkurranse der man må jobbe seg igjennom en rekke matte- og logikkoppgaver for å se om matematikkkunsskapene strekker til for å kvalifisere seg videre til deltakelse på nasjonalt og eventuelt internasjonalt nivå. Som vanlig meldte det seg mange elever som var intereserte og vi er svørt godt fornøyde med resultatene. Følgende elever havnet på topp femlisten, og det skulle ikke forundre oss om et par av dem går videre i konkurransen.

1. plass: Filip Strømstad 3A
  2. plass: Emilie Låtun 1B