Foreldremøter høsten 2015

84-bafa6e04ee7f4ff3e528cbe0eeee5c07

Hvert år, etter at skoleåret har kommet godt i gang, innkaller Oslo Private Gymnasium til foreldremøter. Merk datoene for de forskjellige trinnene

Vg 1: Torsdag den 8.oktober klokken 18.00 i Vika Atrium Konferansesenter

Vg 3: Tirsdag den 13.oktober klokken 18.00. Klasserommene ved kontoret.

Vg 2: Torsdag den 15.oktober klokken 18.00. Vika Atrium Konferansesenter

Det blir først gitt felles informasjon. Deretter møter foreldrene i elevenes klasserom for orientering ved klassestyrer. Til slutt blir det mulighet for samtaler med hver enkelt faglærer.

Vi ønsker dere hjertlig velkommen og håper alle foreldre/foresatte har mulighet for å stille.