Førjulsstemning på OPG

73-0e152f6c469ddf8f3f28e92ba2587fc2

Hvert år på denne tiden pleier OPGs Internasjonale Kommunikasjonsklasse, 3C, å stelle i stand en hyggelig liten førjulsfest i storefri. I år var intet unntak.

Saken er at 3C ønsker å sørge for at de fattigste blant folk i Oslo får julegaver. Dermed arrangerer klassen en grøtfest der elevene får rømmegrøt med kanel, sukker og smør. Dette er som takk for at hver elev tar med seg en gave til fattighuset. Gavene som kommer inn formidles så videre til trengende mennekser i Oslo.

Som vanlig var gavebordet proppfullt av spennende julepresanger, og som vanlig var det lang kø foran rommegrøtgryten. Vi takker klassestyrer Judy Ott som er primus motor for evenementet og til Internasjonal Kommkunikasjonsklassen som med stor iver og glød stiller opp for å få dette til