Førjulstradisjon på OPG

152-7a323967c7c4aad65ff33f2a9bf33549

OPG har en fast førjulstradisjon som Internasjonal Kommunikasjonsklassen (3C) tar seg av og viderefører hvert år.

Torsdag den 26.11 var det duket for grøtservering til hele skolen i storefri. Elevene gjorde seg flid med pynting og servering, og lagde et morsom show med nisseluer og andre typiske juleting. Selve intensjonen med julegrøttradisjonen er at OPG ønsker å bidra til en hyggeligere julefeiring for de fattigste i Oslo. Derfor tar lærere og elever med en gave som de gir til Fattighuset. I år kom det inn veldig mange gaver, så her er det mange som kommer til å bli glade.