Her forteller Per Ulven om sitt fortrinn ved å ha valgt OPG

111-abb82c150fbfa561b6c2daf0d3ab0903

Per gikk på Økonomilinjen

Oslo Private Gymnasium er et utmerket valg for de som ønsker å kvalifisere seg til toppstudier etter videregående!

Oslo Private Gymnasium tilbyr de beste lærerne for undervisning i ytterste kvalitet!

Oslo Private Gymnasium har gitt meg grunnlaget for å kunne studere videre uten begrensninger!

Oslo Private Gymnasium har gitt meg tyngden jeg trenger for å lykkes i studiet for siviløkonom!

Jeg valgte Oslo Private Gymnasium på grunn av deres økonomisk fordypende linje. Denne linjen har lagt grunnlaget for min videre studieretning som siviløkonom. De forskjellige linjene på OPG gir både fagkunnskapen og kvaliteten man trenger for ubegrensede muligheter. Lærerne på OPG har gitt meg motivasjonen og interessen for å studere økonomi videre i høyere utdannelse.

Opptakskriterier Søknadsskjema Ansatte