Interessant besøk på BI

149-94b81a7c8cef94d202ccfc5c67fcc033

Klasse 3B har jobbet intenst med kristendommen den siste måneden. Som en bonus for engasjement og motivasjon inviterte vi like godt presten Per Kristian Hovden Sætre

Dette var svært vellykket. Aller først fikk vi vite hva arbeidsoppgavene til en prest består i. Deretter kom det svar som perler på en snor på alt vi hadde lurt på under studiet av kristendommen. Vi var innom treenighetslæren, Det Gamle Testamentet, læren om Jesus, Misjon, Homofil vigsel, Statskirken, dyrevelferd, folkemordet på armenerne, Noahs Ark som landet på Arartfjellet og så videre. Per Kristian Hovden Sætre er en ung og flott prest med imponerende kunnskap som vet hvordan man kan fenge sine tilhørere. I dag fikk vi gjennomgått en rekke læreplanmål innenfor kristendommen, så vi skylder ham en stor og begeistret takk.