Leksehjelp i matematikk hver onsdag

117-7cd171fad97fa88ef111825003c724dc

Hver onsdag, rett etter ordinær skoletid, mellom klokken 14.45 – 16.15 er det tilbud om leksehjelp i samtlige matematikkfag på OPG

Dette er svært populært blant mange av våre elever, spesielt når det er planlagt matteprøve eller tentamen i nærmeste framtid. Robert Mardoff Nielsen er vår leksehjelp. Han er lektor ved skolen og underviser i fysikk og matematikk. I tillegg er han altså fast ansatt som leksehjelp.

Mange elever kommer for å jobbe litt sammen i grupper og for å få hjelp underveis. Ganske mofte yrer det av liv både i leksehjelpklasserommet og rett utenfor. Her er det stort engasjement. Vi tilbyr leksehjelp i matematikk ut hele tentamensperioden, og setter friskt i gang rett over nyttår. Velkommen til alle som øsnker ekstra matematikk, hjelp med lekser, eller samarbeid med andre elever og veiledning.