ØKONOMIKLASSEN PÅ FROKOSTMØTE PÅ CIVITA

184-80657f5a88eccd10dca377588cc31383

Lektor Caroline Grimsgaard tar av og til med elevene sine på interessante og faglig svært relevante foredrag når tankesmien Civita har dette på programmet.

Tirsdag 6.09 stilte hele 3B opp til frokostmøte. Det var et interessant møte hvor det ble tatt opp spørsmål rundt at Storbritannia melder seg ut av EU. Det ble også lagt stor vekt på hvordan resultatet av avstemmingen kunne bli i favør Brexit og hva som nå blir veien videre for Storbritannia. Brexit har potensiale til å bli det første tilbakefallet for EU siden den spede begynnelsen med BeNeLux-landene.