Strategi

Vår visjon

OPGs drøm er å være Norges mest ettertraktede videregående skole for elever og lærere som søker et høyt faglig nivå, samt å fremstå som et forbilde for andre videregående skoler.

Vår forretningsidé

OPG er en privat videregående skole for ungdom fra 15 til 19 år som ønsker å oppnå allmennfaglig studierettet kompetanse på høyt faglig nivå og med gode resultater. OPG er et konseptuelt alternativ til den offentlige skolen basert på det klassiske linjedelte gymnaset, med små klasser, faste timeplaner og målrettet undervisning.

Vårt verdigrunnlag

Kunnskap: OPG ser det som sin oppgave å gi elevene studierettet kompetanse med gode resultater på et høyt faglig nivå. Kunnskap og utvikling er hverdagen på OPG, både på det faglige og det personlige plan

Trygghet: Gjennom tett oppfølging og interesse for hvert enkelt individ, samt fokus på læring er OPG et forutsigbart og trygt sted å være.

Vennlighet: Gjennom å være blide og imøtekommende, ta hensyn til hverandre, behandle hverandre med respekt og verdsette hverandres egenart, ønsker vi å skape et vennlig miljø på OPG.

Opptakskriterier Søknadsskjema Ansatte