Operabesøk for tyskelever på OPG

146-032479ee7d667a249b3aa8e62888f3e8

Elever som er med i tyskgruppen for kultur og litteratur besøkte operaen for å se Den Flygende Hollender av Wagner.

Lørdag den 21.11.15 dro OPGs ‘Tysk kultur og kommunikasjongruppe til Wagners opera ‘Der Fliegende Holländer’ ved den Norske Opera. Operabesøket med påfølgende diskusjon av fremføringen i Operaens café markerte høstsemesterets avslutning, og samtidig ble det snakket om neste semesters program som begynner medio januar med fokus på store skikkelser i litteraturhistorien fra Odysseus til Faust.