OPGs kultur og litteraturgruppe i tysk besøker Østerrikes ambassade

167-2a00ee4f156023913dc04fab371340fc

Vår lille, men svært aktive, tysk kulturgruppe er stadig på farten til ulike evenementer der tyskspråklig kultur og litteratur står på agendaen. Her om dagen var det «Lesung» på den østerrikske ambassaden.

Tyskgruppen minglet med de andre deltakerne etter å hørt har hørt en østerriksk forfatter, Margaret Kirstner lese høyt fra egen bok, Die Schmetterlingsfängerin». En flott bok og en flott opplevelse.