Populær leksehjelp

laxhjalp

Hver torsdag, rett etter skoletid, tilbys det leksehjelp i matematikk på skolen vår. Dette har vi holdt på med siden forrige skoleår og vi ser at dette er svært populært blant elevene.

Mange elever kommer for å få hjelp, både til lekser og til matematikkprøver. Torsdag den 7.11 satt vi ny rekord på oppmøte. Matematikklærer Caroline Grimsgaard som for tiden har hovedansvaret for leksehjelpen kunne melde om over 50 elever som ønsket hjelp.

Det ble derfor nødvendig med forsterkninger – både Eivind Skjervum og Kristian Nauste ble hastetilkalt for å hjelpe. OPG kommer til å fortsette med leksehjelp i matematikk, og vi øker nå lærerdekningen fast med en ekstra leksehjelplærer. Vi håper dere fortsetter å benytte dere av dette tilbudet.