Quizettermiddag for OPGs elever

59-f02898c09639f3f11895785dc7ce6847

Da er tiden inne for å møtes til quiz etter skoletid på OPG. Vi setter i gang for fullt onsdag den 10.september og avhengig av interessen kommer vi til å arrangere flere ettermiddager i høst.

Elever og lærere på OPG som er interesserte i å delta må melde fra skriftlig til Svennie innen 8. september med lag og navn. Det er maksimum 4 personer per lag og lagene kan settes sammen med deltagere fra alle klasser og trinn.

Quizen begynner klokken 14:45 – sharp – på 2Cs klasserom. Den varer til cirka klokken 16.00. I og med at det er rektor som er quizmaster kan det nok være lurt å forberede seg innen kategoriene geografi, land, språk, Eurovision Song Contest og siste ukers hendelser rundt omkring i verden, men jeg kan love dere sammensatte quizer med ulike kategorier.

Velkommen!