Realfagsklassen 3A holder foredrag i religion og etikk

realfag

Vår realfagsklasse på Vg3, 3A består av en fantastsisk flott gjeng av ungdom som virkelig engasjerer seg i alt som har med kunnskap og innsikt å gjøre. I dag gikk startskuddet for framlegg i faget religion og etikk, og her var det både interesse og nysgjerrighet for tro og tvil innenfor de forskjellige  temaer som ble tatt opp. Blant annet holdt Jennifer Holt og Lotte Tyrhaug et strålende og levende foredrag om hinduismen iført klær fra Sri Lanka og merke i panna. Det blir en stor glede for læreren dersom denne klassen kommer opp i religion muntlig! Denne klassen har et imponerende kunnskapsnivå.