Ski og snø og masse moro for OPGs elever

ski

Som vanlig arrangerer våre kroppsøvingslærere ski og snødag på vinteren for samtlige lærere og elever på OPG. Til tross for ustabilt vær hadde vi en super dag ute i Oslomarka

Skidagen i år var lagt til Tryvann, Sognsvann, Wüllerløypa eller en langtur til Kikut. Her var det bare å velge og vrakre i forskjellige tilbud for elevene. Dagen var preget av aktivitet og sosialisering. Et stort bål ble laget der trøøte og sultne kropper kunne slappe av og grille pølser. Flere snøleiker ble arrangert, snømenn ble laget og konkurranser gjennomført. Vi retter en stor takk til våre kroppsøvingslærere Thea, Lars Henning og Sverre for super planlegging og gjennomføring.