Stor opplevelse for elever og lærere på sykkeltur i Nordmarka

60-2ff88d4ba6ec92e23fd19470adad6b30

Fire av våre sporty lærere stilte som vanlig opp sammen med samtlige Vg1 elever på sykkeltur til Nordmarka med overnatting. Dette gjør vi hver høst på OPG for at elevene skal bli bedre kjent, og i følge deltagerne var turen svært vellykket både faglig og sosialt.

Været var strålende begge dagene. Her foregikk mange aktiviteter. En del elever fikk lære seg at man lar den røde fluesoppen stå i fred. Det ble pratet, sportet, spist med godt humør.

Her er referatet fra turen skrevet ned av elever fra 1C: «Torsdag 4.september dro hele første trinn på sykkeltur til Nordmarka. Glade og forventningsfulle møtte vi opp på Sognsvann klokken 10, og syklet med sol i fjeset de nesten 2 milene til Kutangen der vi skulle tilbringe den kommende natten. Etter å ha badet, satt opp teltene og pakket ut var det på tide med bli-kjentaktiviteter og diverse naturfagsaktiviteter.

Resten av kvelden var vi samlet rundt bålet og under stjernehimmelen. Vi ble godt kjent med våre nye klassekamerater og skolekamerater.

Det ble lite søvn, mye prat og mye moro om natten, så da vi ble vekket fredag morgen var vi nærmest utslitt. Vi lagde felles frokost i hvert telt. Så skulle Kikuttoppen erobres så her ble det god trening i oppoverbakke. Flott utsikt fra toppen.

Til slutt ryddet vi godt og nøye etter oss – og så satt vi av gårde nedoverbakke mot Sognsvann.

Det var godt å komme hjem til en varm og god seng, men vi takker så mye for en superfin tur.