Stor suksess med Abelkonkurransen på OPG

abel

Abelkonkurransen arrangeres årlig, og alle videregående skoler i Norge har tilbud om å delta. Mange elever gjør en god innsats – og i år var det intet mindre enn 3500 deltakere. 18 av dem er OPGelever, og av våre 18 elever fikk 10 av dem diplom! Diplom gis kun til den tredjedelen av deltakerne som skårer høyest. Og ikke nok med det: Bendik Tho og Henning Herring Sørensen ligger så godt an at de går videre til neste runde i konkurransen. Mattelærerne og rektor er utrolig stolte av dere! Gratulerer så mye.