1aret

1. året

Samtlige linjer/programområder har tysk, fransk eller spansk som obligatorisk andre fremmedspråk (fellesfag). Dette språket bygger på det språket eleven har hatt på ungdomsskolen.

OPG garanterer at du har plass i tre år på den linjen du velger. Alle linjene har lik fagkrets, bortsett fra at IK-linjen har P-matte. Det er mulig å søke om å bytte linje etter første skoleår. Hvis det er plass ledig på den ønskede linjen, er dette problemfritt. Elever som ved linjebytte får annen matematikk, må imidlertid selv ta ansvar for å «lese seg opp» i faget.

Du kan velge mellom følgende 3 studiespesialiserende linjer: