Sydenstemning i storefri på OPG

82-e70d4d5bd0f3d584b1f18fe2dbcdf023

Vi har kommet godt i gang med nytt skoleår med motiverte elever og entusiastiske lærere. Torsdag 20.8 var nok en varm sommerdag i Oslo, og i og med at OPG ligger midt i smørøyet for sommerliv tok like godt elever og lærere på seg badebukse og badedrakt og gikk de to minuttene ned til Tjuvholmen for å ta et forfriskende bad i 22 grader i storefri.

«Dette gjorde godt» utbrøt engelsk- og spansklæreren i det hun klatret ned stigen i vannet. Rektor hoppet like godt uti med en gang, og det samme gjorde resten av lærerne. Elevene tok litt flere sjanser og satset på litt stuping, litt dødsing og litt magaplask. En liten brennmanet ble observert, ingen ble brent og alle var storfornøyde. Dette frister til gjentagelse. Og ja – alle sammen rakk tilbake til undervisning klokka 12.00