Vellykket idrettsdag på Bygdøy

69-27e1a336480774531c816170ccfc5ab9

Som vanlig arrangerer kroppsøvingsseksjonen ved skolen vår idrettsdag på høsten, og i år var vi ekstra heldige med været også. Samtlige elever og samtlige lærere stilte som vanlig opp og hadde en superfin dag. Vi opplevde veldig positive og ivrige elever.

I år var det duket for orientering for alle. Etter noen timer rundt omkring i skogen og en god lunsj, var det valg mellom Bootcamp,fekting,badminton og fotball etter lunch. I år var det lærerlaget som vant mot beste elevlag i fotball.