Vellykket innsamling til kreftaksjonen på OPG

IMG_2640

Våre elever har virkelig stått på. I år havnet OPG på 3.plass i vårt distrikt med antall innsamlede kroner til årets kreftaksjon. Her på OPG må elevene bruke fritiden til denne type aksjoner. Vi begynner med «kick-off» der kreftforeningen holder foredrag. Deretter får elevene en time fri og leksefri, samt at de må bruke en ettermiddag på å samle inn penger.

Summen i år var: 127 568.- kroner, noe vi er veldig fornøyde med. Tusen takk til Elevrådet som har jobbet  mye for å få dette til.

Opptakskriterier Søknadsskjema Ansatte